Energiahoitaja sekä hyvinvointi- ja terveysosaaja

Kärsitkö kroonisesta kivusta tai muista selittämättömistäkin vaivoista? Ota yhteyttä! Haastavat tapaukset motivoivat minua erityisesti. Vastaanotan asiakkaita Jyväskylässä sekä Äänekoskella.

Kotisivut: www.hyvinvointikeskus.net

Kun olin noin kaksikymmentä vuotta käyttänyt suurimman osan vapaa-ajastani ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien asioiden opiskeluun, koin vahvan kutsumuksen aloittaa uuden uran hyvinvointi- ja terveyspalveluiden saralla. Oman hoitotyöni ohella on pitkän aikavälin tavoitteenani perustaa erityisesti luontaishoitoihin keskittyvä hyvinvointialan keskittymä, useiden yritysten ja yrittäjien verkosto joka toimii yhteistyössä toisiaan tukien ja yhteistyöstä kukin erikseen ja yhdessä hyötyen.

Perehtyneisyyteni: krooninen kipu ja väsymys, uni, stressi, infektioiden ehkäisy ja hoitaminen, ravitsemus, lisäravinteet, infektiot, kehon energiatuotanto, kehon hormonitoiminta, kehon hapenotto ja hapenkuljetuskyky, liikunta sekä ihmisen energeettisen ja henkisen olevaisuuden eri tasot. Osaamisestani ehkä jotain kertoo myös se, että hyvin kokonaisvaltaisin menetelmin olen saanut oman fibromyalgiani täysin oireettomaksi ja jopa koen, että olen nyt terveempi ja suorituskykyisempi kuin koskaan.

2019 lähtien aloitin tekemään energiahoitoja hoitohuoneellamme Jyväskylässä, 2020 alkaen Äänekoskella (Kivilahden Hyvinvointikeskus / Suolahti) sekä teen tietenkin myös etähoitoja paikasta riippumatta. Niin paikallishoitojen kuin etenkin etähoitojen teho on yllättänyt paitsi asiakkaat, myös itseni. Energiahoidon teho perustuu mm. kroonisen stressitilan ja jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. Stressi tallentuu kehoon mm. erilaisten traumaattisten elämänkokemusten ja pitkien stressijaksojen myötä. Kun tuon tyyppinen stressitila saadaan purettua hermostosta pois, keho rentoutuu hyvin syvällisellä tasolla, paranemisprosessit aktivoituvat ja keho voi itse tehokkaasti taas parantaa itseään.

Teen myös HCA-mittauksia ja annan neuvontaa mittauksen ja hyvinvoinnin eri osa-alueisiin liittyen. Health Concept Analyzer mittaa kehon koostumusta 13 eri alueelta. Nämä alueet ovat vitamiinien, kivennäisaineiden, koentsyymien ja aminohappojen määrät, sydämen ja verisuoniston tila, sekä ruoansulatustoiminta. Mittauksessa nähdään myös aivojen ja keskushermoston tila, luiden mineraalitiheys, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen peruskunto ja ihon kunto.

Hinnasto:
Energiahoito 30 min -- 35 euroa
Energiahoito 60 min -- 55 euroa
Energiahoito 75 min -- 69 euroa

Tarjolla myös:
- HCA mittaus + hyvinvointikonsultaatio
- Kvanttihypnoosi
- Introspective Hypnosis traumaterapia
- Neurosonic matalataajuusvärähtely -hoidot -- alk. 15 euroa.

Hinnat sis. alv 24 %. Maksutavat: Lasku / korttimaksu / MobilePay.

Varaa aika tai kysy vapaasti, mikäli jäit vielä jotain miettimään!

Yhteydenotot:
Janne Lyytikäinen
Hoitohuone Balance - Energiahoito Jyväskylä
Vähäperä 5, 40800 Vaajakoski
P. 0400-722146 (myös WhatsApp ja Telegram)

Kivilahden Hyvinvointikeskus Oy
Tippatehtaanpolku 34, 44200 Suolahti
https://www.hyvinvointikeskus.net
janne@hyvinvointikeskus.net

Tutustu myös: https://www.kvanttihypnoosi.fi

Toimialueeni

Etelä-Savo – Keski-Suomi – Pirkanmaa – Uusimaa

Toimialani

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

Kielitaitoni

Suomi – Englanti

Ammattilisenssini

- BodyMind Energy Balancing Method energiahoitaja. Tason 3. kurssit on suoritettu 26.04.2020
- Elämäntapa-, hyvinvointi-, ravitsemus- ja luontaistuoteneuvonta
- Introspective Hypnosis traumaterapiahoitaja

Ota minuun yhteyttä